Mobiel

De Zakelijke Serviceprovider

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen. Voipz biedt daarom naast het aanbod van vaste telefoniediensten, ook slimme mobiele telefonieoplossingen vanuit ons eigen mobiele netwerk.

Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet Voipz als MVNO op het betrouwbare netwerk van KPN, een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet. Voor onze mobiele diensten bieden wij een alles-in-één abonnement waarmee u onbeperkt belt en sms’t. Onze mobiele diensten beheert u snel, maar tot in detail, in onze bereikbaarheidsapp Reach. Dankzij Reach heeft u uw gewenste bereikbaarheid volledig onder controle.

Hosted Mobile

Mobile Free

Mobile Flex

Bereikbaarheidsapp Reach

Elke gebruiker krijgt bij Voipz Mobile de beschikking over de persoonlijke Bereikbaarheidsapp Reach. In deze unieke en gebruiksvriendelijke bereikbaarheidsapp stelt u uw bereikbaarheid zeer eenvoudig tot in detail in. Reach is overal en te allen tijde te wijzigen in onze online webtool
Lees meer